Inboedelopslag

Voor betaalbare en flexibele inboedelopslag zit u bij Boxes4rent in Emmen goed.

Huur inboedelopslag voor uw huisraad

Opslag voor verhuizing

Uw huis te koop en nog geen nieuw huis gekocht? Onze opslagboxen lossen uw tijdelijke opslagprobleem op. Voor elke inboedel het juiste formaat.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Boxes4rent heeft een handige ruimtecalculator, zodat u kunt uitrekenen hoeveel m3 u nodig hebt. Bereken>>

Handige opslagtips

Bekijk onze handige tips die u helpen sneller en efficiënter in te pakken. Zet uw spullen onbezorgd in de opslagruimte.

Huur opslagruimte voor uw hobbyspullen

Sla uw hobbyspullen op

Hebt u een uit de hand gelopen hobby? Creëer ruimte en sla ezels, modeltreinen en andere hobbyspullen veilig op. U kunt er immers toch elke dag bij.

Korte of lange periode?

Onze ruimtes kunt u al huren vanaf 1 maand. Het is daarom ideale voor een korte periode. Hebt u het echter langer nodig? Geen probleem!

Voordelen opslagruimte Boxes4Rent

  • Veilig:  Bij Boxes4Rent staan uw goederen veilig.  Ons pand is voorzien van een brandmeldcentrale, heeft een zeer uitgebreid cameratoezicht en alarm en de opslagboxen zijn voorzien van sloten waar alleen u de sleutel van hebt. Lees meer over veilig opslagruimte huren>
  • Vanaf één maand: U hoeft de ruimte niet meteen voor een lange periode vast te leggen, u huurt al een ruimte vanaf één maand
  • Flexibel opzeggen: U zit niet lang aan de ruimte vast met een opzegtermijn van 14 dagen voor de 15e van de lopende maand.
  • Droog en verwarmd: Wees gerust, bij ons staan uw spullen droog en verwarmd opgeslagen
  • Van klein tot groot: keuze uit vele formaten opslagruimte, vanaf 1 m3. Meer of minder ruimte nodig? Bij ons wisselt u gemakkelijk tussen verschillende ruimtes.
  • Ruim toegankelijk: Spullen halen en brengen 7 dagen per week , 06:00-23:00 uur, het hele jaar door.

Wanneer biedt inboedelopslag huren uitkomst?

1) Opslag door de verkoop van uw huis

Momenteel staan huizen langer te koop. Veel huizenbezitters kiezen voor zekerheid door eerst het eigen huis te verkopen voordat een nieuw huis wordt gekocht. Als een koper zich meldt en u verkoopt het huis, is de kans dus groot dat u nog geen nieuwe woning hebt. Wat nu? Opslagruimte huren bij Boxes4rent biedt hier de oplossing om deze periode te overbruggen. Na de verkoop van een huis verhuist men vaak eerst naar een (kleiner) huurhuis. Hier zult u niet alle meubels mee naar toe kunnen nemen.  Huur één van onze opslagruimte voor de meubels die u niet meeneemt en haal ze weer op wanneer u een nieuw huis koopt. Is de periode nu één maand of een jaar maakt niet uit, we bieden u hier de flexibele oplossing. U weet immers zelf ook nog niet wanneer u het geschikte huis vindt. Nu kunt u op uw gemak zoeken naar een geschikt huis, uw dierbare goederen staan droog en verwarmd bij boxes4rent!

2) Verblijf in het buitenland

Vertrekt u voor een langere periode naar het buitenland? Om verschillende redenen trekken Nederlanders de grenzen over naar andere landen. U kunt worden uitgezonden als expat voor uw bedrijf, u bent student die een studie gaat volgen in het buitenland, of u besluit te emigreren. U verlaat Nederland, maar hoeft al u spullen niet vaarwel te zeggen.Hebt u uw spullen bij ons in de opslagruimte staan kunt u na terugkomst altijd weer bij u dierbaarheden.

3) Kleiner wonen

Gaat u verhuizen naar een kleiner huis of appartement? Al uw spullen die u eerst in de schuur had staan wilt u vast niet weggooien. Huur een box en neem de tijd uit te zoeken wat echt waardevol is en welke spullen eventueel niet nodig zijn.

4) Seizoensgerelateerde spullen

Veel spullen in uw huis gebruikt u maar sporadisch of in een bepaald seizoen. De rest van de tijd staan ze u flink in de weg. U kunt u huis opgeruimd en netjes krijgen door juist deze spullen, die u niet vaak gebruikt naar een opslagruimte van Boxes4rent te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan uw ski-kleren, schaatsen en winterkleren voor het winterseizoen en zomerkleding, tuinmeubelen en de barbeque voor de zomermaanden.