RUIMTE CALCULATOR

Opslagruimte berekenen

Met behulp van onze ruimte calculator hieronder kunt u de benodigde opslagruimte berekenen. Per onderdeel kunt u invoeren hoeveel items u nodig heeft. De calculator telt deze items op tot een totaal aantal kubieke meters. Vervolgens kunt u bij het onderdeel huur een unit een geschikte opslagruimte vinden.

Ruimte calculator gebruiken

Met bovenstaande ruimte calculator berekend u de benodigde ruimte voor uw opslagruimte. Wij bieden boxen aan in verschillende afmetingen. In onze opslagboxen kunt u, als particuliere huurder, onder andere tuinmeubelen of tuingereedschap, sport of hobby spullen, zomer- of winterbanden en zolderspullen opslaan. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw complete inboedel op te slaan in onze opslag, bijvoorbeeld in verband met verbouwing of verhuizing.

Ook voor ondernemers zijn de units van Boxes4Rent geschikt. U kunt namelijk archieven, voorraad of meubilair bij ons opslaan. Bekijk dus eerst welke spullen u wilt opslaan en vul daarna de ruimte calculator in om de meest geschikte opslagbox te kunnen huren.

Heeft u vragen over het huren van een opslagruimte bij Boxes4Rent, naam dan gerust contact met ons op of vindt uw vraag tussen de veelgestelde vragen.