Tip 1.
Het begint allemaal bij het inpakken
Zorg voor stevige dozen die je kan stapelen in je opslagruimte. Ze bespaar je kostbare ruimte. Maak gebruik van krantenpapier of gebruik noppenfolie om breekbare spullen te beschermen bij het verhuizen en opslaan.
Gebruik speciale kledingdozen voor het veilig opslaan van je kleding. Vergeet zeker niet op de dozen te schrijven wat erin zit. Plak de doos goed dicht.

Tip 2.
Denk na over de indeling in je opslag
Het loont zeker de moeite om na te denken over de indeling van je opslagruimte. Zet eerst de stevige dozen en zware dingen onderaan voor een goede basis. Stapel zo veel mogelijk tot het plafond om alle ruimte te benutten. Vergeet niet een goede doorgang achter te laten zodat je steeds bij al je spullen kan. Veelgebruikte spullen plaats je dan ook best vooraan in de opslagruimte. Nu komt het labelen van de dozen zeker van pas om snel de juiste spullen te vinden.

Tip 3.
Zorg voor gepast vervoer
Maak het jezelf gemakkelijk en zorg voor gepast vervoer. Zo laat je het opslaan vlot verlopen en zorg je voor zo een klein mogelijke kans op beschadigingen aan dozen of meubelstukken. Zet ook hier je zware spullen onderaan en maak alles goed vast voor het transport.
Bij Boxes4Rent kan je met een kleine bus of aanhanger binnen laden en lossen

Nu ben je volledig voorbereid kan je beginnen met het opslaan. Team Boxes4Rent wenst je alvast een succesvolle opslag!