Veel gestelde vragen

Waar moet ik beginnen?

Als u opslagruimte zoekt zult u eerst moeten bepalen hoeveel ruimte u nodig denkt te hebben. Een handig beginpunt hiervoor is om ruimtecalculator in te vullen. Vervolgens hebt u een goed idee over de ruimte die u nodig hebt.

Als u weet welk formaat opslag u zoekt, reserveert u de unit. Dit kan op 2 manieren: reserveer direct op deze website of bel:0591-767278.

Wat heb ik nodig om te reserveren?

Als u bij on een opslagruimte reserveert moet u een geldig legitimatiebewijs nemen naar de vestiging. Huurt u de opslagruimte namens ons bedrijf vragen we u een uittreksel KVK mee te nemen.

Wat is de minimale huurtermijn?

De minimale huurtermijn van een opslagruimte is 1 maand.

Wat is de opzegtermijn?

De opzegtermijn bedraagt 14 dagen.

Indien u geen gebruik meer wenst te maken van de opslagruimte kunt u deze schriftelijk opzeggen. U kunt de opzegging versturen per post of e-mail.


Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden van de opslagruimtes zijn dagelijks van 06.00-23.00 uur. Dit is 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Ons kantoor is 6 dagen per week geopend van 09.00-12.00.

Bij het afsluiten van het contract kunt u tijdens de kantoortijden bij ons langs komen. Het beste kunt u ons even bellen, zodat we weten dat u er aan komt.

Is het huren van opslagruimte veilig?

Zeker, Boxes4rent heeft alle nodige maatregelen genomen om voor maximale veiligheid van u en uw goederen te zorgen.

Er is een uitgebreide camerabeveiliging, toegangscontrole en alarmbewaking. Ook is er een brandmeldinstallatie in het pand aanwezig. Meer over onze veiligheid>