Zakelijke opslagruimte

Voor ondernemers van grote bedrijven en kleine zelfstandigen biedt boxes4rent opslagruimtes op maat die aansluiten bij uw zakelijke behoeften.

 

U wisselt gemakkelijk tussen de verschillende formaten, wel zo flexibel!
Bewaar uw archief droog, veilig en betaalbaar
7 dagen per week toegang, 365 dagen per jaar

 

Zakelijke voordelen van onze opslagruimtes

  • Van klein tot groot:  We hebben aanbod voor kleine en grote bedrijven.
  • Makkelijk laden en lossen:  Ruime en makkelijk toegankelijke plek om uw spullen in en uit te laden.
  • Verwarmde ruimtes: Onze ruimtes zijn goed geconditioneerd en worden verwarmd op een temperatuur van 10-15 graden.
  • Ruim toegankelijk: U bent niet gebonden aan kantoortijden. Goederen halen en brengen kan 7 dagen per week , 06:00-23:00 uur, het hele jaar door.
  • Longstay: Wilt u een box voor een lange periode huren? We kunnen u een nog scherper tarief aanbieden.

 

Voor onze zakelijk klanten bieden we verschillende aanvullende services. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons op

 

1) Opslag van handelsvoorraden:

Onze opslagboxen lenen zich uitstekend voor de opslag van uw handelsvoorraad. Hebt u veel fluctuaties in uw voorraden? Een bedrijfsruimte aanschaffen of huren zadelt u op met hoge vaste lasten, terwijl u de ruimte wellicht niet altijd nodig hebt. Onze boxen zijn per direct beschikbaar, voor korte of langer periode te huur en u zit er niet voor een lange periode aan vast. Ook wisselt u gemakkelijk tussen verschillende boxen, zo speelt u gemakkelijk in op wisselende voorraden.

 

2) Archief:

Voor uw archief is het van belang dat de ruimte schoon, droog en verwarmd is, zodanig dat uw belangrijke papieren goed bewaard blijven.  Onze ruimtes voldoen hieraan, daarnaast huurt u al een kleine ruimte van 1 m3, zodat u niet meer ruimte voor uw archief huurt dan u echt nodig hebt.

Keuze gemaakt?

Ga naar ons reserverings formulier en huur direct de box naar keuze. U hebt het immers al druk genoeg, dus maken we u het huren van zakelijke opslagruimte eenvoudig.

 

2) Vertegenwoordigers

Landelijk opererende ondernemingen die de Nederlandse markt bedienen via verschillende rayons kunnen bij ons een box huren voor hun vertegenwoordiger voor het rayon ‘Emmen en omstreken’. De vertegenwoordiger kan zijn materialen in de box opslaan. Zo heeft de vertegenwoordiger niet zijn auto vol liggen met materialen die in de weg liggen en kan zo productiever werken. De vertegenwoordiger heeft 7 dagen per week toegang en kan ook ’s avonds bij de opslagruimte. Op weg  naar huis kan deze dus nog zonder problemen goederen halen en brengen naar de opslag.